Online boeken
button_zoek__boek.jpeg
Actueel

  Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken

  banner vakantie op z'n familisch.jpg
 
UW FAMILOTEL-AGENT BENELUX

fb profiel 2018 (200x200).jpg

 

 

Persoonlijk en deskundig advies -

uw expert voor gezinsvakanties

 

 

 

               Corina Könst               

Sample Image
 
Welkom op Topkidhotels.nl
In onze bijzondere kinderhotels spelen uw kids de hoofdrol, maar ook u zal het aan niets ontbreken Of u nu van luxe houdt of van avontuurlijke vakanties midden in de natuur – bij Familotel vindt u altijd het hotel, dat perfect aansluit op al uw vakantiewensen en – nog belangrijker – op alle wensen en behoeften van uw kinderen.
  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Italië
  • Hongarije
  • Zwitserland         

 

Bezorgt alleen de gedachte aan de vakantievoorbereidingen met (kleine) kinderen u al grijze haren? Zoveel georganiseer en gesleep, dat u eigenlijk een week langer vakantie nodig heeft dan geboekt om bij te komen van alle “voorpret”.  Dan is een vakantie in één van de hotels van Familotel precies wat u zoekt! U neemt alleen uw kleiding en andere strikt noodzakelijke bagage mee en de lievelingsknuffel van uw kleintjes. Alle andere denkbare benodigdheden, zoals buggy, kinderwagen, babybedje, babyfoon, rugdrager, babybadje, potje, commode, flessenwarmer en nog veel meer, worden u door het hotel geheel gratis ter beschikking gesteld. Verder bieden allen hotels uitstekende kinderopvang en animatieprogramma’s voor groot en klein.

Voor een geslaagde zomervakantie met kinderen of wintersport met peuters kiest u dus voor een hotel  met kinderclub met kinderanimatie, want entertainment maakt een belangrijk deel uit van de vakantie met kinderen. Familiehotels, kinderhotels, babyhotels, gezinshotels – hoe u ze ook noemen wilt – bij de Familotel passen al deze benamingen.

  • Het unieke Familotel-concept garandeert een TOPVAKANTIE voor uw kinderen én uzelf! Lees meer over onze fijne-vakantie-garantie.


 
   
Sample Image
 
Kies voor het gemak
  • TOPKID HOTELS treedt in opdracht van FAMILOTEL op als tussenpersoon tussen u en de aangesloten hotels!
  • Zonder dat het u ook maar een Euro extra kost, regelt Topkid Hotels uw reservering voor u. Geen ingewikkelde telefoontjes in een andere taal: alle contacten lopen via Topkid Hotels en u geniet van de service in uw eigen taal. 

Sample Image

 
Happycard

 VERZEKER U     VAN 5%       KORTING             met de Familotel          Happy-Card

  Lees meer...                      Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken

happy-card_rot-2018-pfade.jpg

 

Gemak!
TOPKID HOTELS treedt in opdracht van Familotel op als tussenpersoon tussen u en de aangesloten hotels! Zonder dat  het u ook maar een Euro extra kost, regelt Topkid Hotels uw reservering voor u. Bel of mail:
  0172 538253
  info@topkidhotels.nl 
Site stats
Bezoeken 15038424 Bezoekers
Who's Online
© 2021 Topkid Hotels voor gezinnen met kinderen
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.