Online boeken
button_zoek__boek.jpeg
Prijzen PDF Afdrukken E-mail
 Omdat wij zoveel verschillende hotels in ons programma hebben en alle hotels veel verschillende kamer- en appartementtypes bieden, is het onmogelijk hiervoor de prijzen op de website te vermelden. Afhankelijk van uw gezinssamenstelling, gewenste periode, gewenste verzorging en kamertype zullen de prijzen variëren.

U kunt de beschikbaarheid en de prijzen checken  en eventueel gelijk online boeken. Wilt u liever persoonlijk contact, dan kunt u altijd bellen of mailen met Topkid Hotels, zie pagina contact. Wij benaderen dan het kindrhotel, babyhotel of familiehotel voor een op maat gesneden aanbieding, aangepast aan de samenstelling van uw gezin en uw persoonlijke wensen.

De betaling van uw reservering dient in de meeste gevallen aan het einde van uw verblijf direct aan het hotel te worden voldaan. Mocht een aanbetaling nodig zijn of als er andere betalingscondities gelden, dan wordt dit op de bevestiging van uw reservering aangegeven. Ook deze eventuele aanbetaling dient dan rechtstreeks aan het hotel te worden voldaan. Houdt u er rekening mee, dat niet alle hotels creditcards accepteren.

Topkid Hotels wijst u erop, dat u zelf voor de noodzakelijke reisverzekeringen dient te zorgen. Topkid Hotels treedt slechts op als tussenpersoon tussen u en het hotel waarbij u uw accommodatie wilt boeken en is derhalve niet aansprakelijk voor fouten in uw reservering of in de bevestiging van het hotel en/of eventuele problemen of geschillen, die zich tussen u en de hotels of de Familotel-organisatie kunnen voordoen.

Natuurlijk kan Topkid Hotels ook in deze gevallen optreden als tussenpersoon, om de taalbarrière weg te nemen. 

 
 
< Vorige   Volgende >
Who's Online
© 2021 Topkid Hotels voor gezinnen met kinderen
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.