Home arrow DICHTBIJ < 350 km
Online boeken
button_zoek__boek.jpeg
Familotel Landhaus Zur Ohe PDF Afdrukken E-mail

FAMILOTEL ZUR OHE 

 Image

140.000 m² oppervlakte vol avontuur tussen bossen, weiden en beekjes, een eigen manege met pony's en paarden, een charmant familieprogramma met uitstapjes in de bergen, ontspannen wellness en gezellige, romantische uurtjes samen, gecombineerd met creatieve kinderopvang/-animatie - zo zien wij in het Landhaus een complete gezinsvakantie.

Schilderachtig ingebed in de gezonde natuur ligt ons familiaire hotel aan de romatische, slingerende beek "Ohe".

Midden in het groen, maar met volop mogelijkheden voor avontuur. Klein, landelijk, bescheiden, echter met volop romatische levenskracht.

Deze condities en ons eigen levensgevoel hebben ons ertoe bewogen, het Landhaus met een duidelijk doel in te richten:

het Landhaus is een romatisch-landelijk trefpunt voor gezinnen, die met elkaar avontuur willen beleven. 

- In het Landhaus vinden kinderen de ruimte en de mogelijkheid om de landelijke omgeving te onderzoeken, zichzelf te ontdekken en vriendjes te maken. 

- Het Landhaus geeft ouders etijd voor elkaar, om te genieten bij kaarslicht en de liefde te hervinden.

- In het Landhaus vindt elk individu momenten voor zichzelf, ontspanning, rust, lichamelijk welbehagen. Landelijke wellness - met het gezin.

Daartoe bieden wij:

  • 45 kamers - charmante (baby-)familiekamers en ruimte familieappartementen
  • Outdoor-avonturenterrein met speelplaatsen, trapveldje, beach-volleyball, boomhuis, kabelpont, kinderbouwplaats,
  • Manege met 13 pony's en paarden, evenals een rijtuig
  • Familie-wellness-compplex met overdekt zwembad (29°), kindersauna (60°), kinderwhirlpool (38°), warmtebank, ligbedden en ruimte met frisse lucht
  • Partner-eellness-complex met kruidensauna, rasulbad (modderba) klairpool en vital-bar.
  • Beautysalon met vital-aroma-massage en behandelingen met cosmetica van  Gertraud-Gruber, solarium,
  • twee kinderspeelkamers
  • kinderopvangruimte
  • 35 uur per week animatieprogramma voor het hele gezin

Ons jonge, voor de landelijk-ongecompliceerde wellnessambiance geschoolde team van medewerkers omringt u te allen tijde met de grootste toewijding. En ook wij, de familie Burger, zijn dag-in-dag uit bezig, u het levens- en vakantiegevoel te geven, dat ook ons eigen leven vormt.

Wij verheugen ons erop, u eens bij ons in het Landhaus te mogen begroeten en verwennen.

Uw familie Burger en het hele Landhaus-team

Vrije tijd

Paardrijden

Onze manege is open voor iedereen. Jong of oud, beginner of prof. Conny wekt in een ieder het hart voor het geluk in het zadel. 10 paarden en 2 pony's staan voor u klaar. Borstelen, zadelen (westernzadel), bestijgen en rijden maar.

Wandelen, wandelen, wandelen

Het Beierse Woud is één van de mooiste wandelgebieden van midden Europa. De bergen van het Nationale Park, Lusen en Rachel, de bergen van het natuurpark ASrber, Dreisessel en Brotjackelriegel, de Wackelstein het beschermd natuurgebied in het dal van de rivier "Ilz" bieden heerlijke mogelijkheden. Voor korte trips bij matig weer is het vrije dierenterrein in het Nationale Park uitstekend geschikt. Het  Grafenauer kuurpark en de uitzichttoren op de Schönberger Kadernberg nodigen tot wandelen uit. Vele wandelwegen lopen vlak langs het Landhaus, zodat u niet eens een auto nodig heeft.  

 Fietsen, mountainbiken

Het houdt je fit en maark unieke landschap- en vakantieavonturen mogelijk. U kunt bij ons mountainbikes en normale fietsen bij ons huren.  1/2 dag: € 6,50 - 1 dag: € 10,--. In onze garage is een sleutelplaats voor reparaties beschikbaar. Bij grote pech helpt  RADSPORT HÜSEMANN in Spiegelau (08553-6434, resp.. www.rs-huesemann.de).

Tennis, squash

Zandbanen vindt u in Schönberg, een tennis- en squashal in Grafenau.

Jogging, walking

kunt u dagelijks gratis 's morgens met Christian en Stefanie (zie vrijetijdsprogramma bij de receptie). Direct vanaf het hotel zijn meerdere routes te volgen. Aanmelden bij de receptie!

Golf

Het areaal van de golfbaan van  "Golfclub am Nationalpark" ligt slechts 9 km van het Landhaus en omvat 90 hectare 18 bespeelbare holes. Meerdere mogelijkheden bieden u ook nog de golfbanen "Golfregion Donau-Inn". 25% greenfee-korting op de volgende 4 golfbanen:- Golfclub am Nationalpark- Goflclub Rusel- Golfclub Bayerwald (Waldkirchen)- Golfclub Raßbach (Thyrnau - nabij Passau)Informatie en aanmelding bij de receptie.

Langlauf

Langlaufcentra vindt u in Rosenau (10min), St. Oswald (15min), Spiegelau/Riedlhütte (20min). De Schönberger loipe Saunstein-Habernberg ligt slechts 5 km van ons hotel.

Skiën, snowboarden, avondskiën

Talrijke skigebieden nodigen uit tot het beoefenen van de alpine sport. Familieskigebieden Langfurt en St. Oswald (15 min), evenals de skgiebieden "Geisskopf" (30 min), "Großer Arber" (45min), "Mitterdorf" (30min) en "Hochficht (A)" (1 uur) voor ervaren skiërs en fun-boarders. Skiverhuur vindt u in  Grafenau (Sport Fuchs) of in de skigebieden, evenals skischolen. In Schönberg am Kadernberg en in Langfurt is avondskiën mogelijk.

Winterwandelen, sneeuwschoenwandelen

Winterwandelen kan met op alle wandelwegen, indien deze niet als langlaufloipes dienen. Sneeuwschoenwandelen is een hele speciala winter-fun-belevenis. Grenzeloos en vrij, dwars door het veld je neus achterna het Bayerwals in. Racketschoenen zijn gratis beschikbaar in het Landhaus.  Informatie over wandelingen met gids is verkrijgbaar bij de receptie.

Rodelen, eisstockschießen, sneeuwpoppen bouwen

Ons Landhaus-complex biedt de beste mogelijkheden. Sleetjes en bobs zijn gratis beschikbaar. Voor het grotere rodelavontuur bieden het wandelpad van de Lusengipfel evenals de rodelbanen in de skigebieden Geisskopf en St. Oswald/Riedlhütte prima mogelijkheden.

Paardensleerit

Een romantisch uurtje met een kleine arreslee bieden wij meerdere malen per week aan als er sneeuw ligt. (zie infobord). Prijs: € 12,-- p.p., min. € 50,-- per slee.

ONLINE BOEKEN: 

Image

Familotel Zur Ohe - Maukenreuth 1 - D-94513 - Schönberg - Duitsland - www.familienromantik.de

 
< Vorige   Volgende >
Who's Online
© 2021 Topkid Hotels voor gezinnen met kinderen
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.