Home arrow Brochure(s) bestellen
Online boeken
button_zoek__boek.jpeg
Familotel Monikas Ferienhof PDF Afdrukken E-mail

Image

Familotel Monikas Ferienhof

Hartelijk welkom in Familotel Monikas Ferienhof -  

                                       sinds 1952 in het teken van de gastvrijheid 

                    Nieuw vanaf 1 januari 2009                Image

Vakanie vanaf het begin!

Monikas Ferienhof ligit in het gouddorp Wenholthausen in het Sauerland op een hoogte van 440 m. Het hof staat sinds 1952 in het teken van de gastvrijheid en wordt momenteel gerund door de 2e generattie van de familie Lübke. De aangrenzende boerderij met de vele dieren dient als neveninkomen.

Op de boerderij kan het beste met de vele facetten van het landleven kennisgemaakt worden. Een vakantie op de boerderij biedt een weldadige mix van rust, goede buitenlucht, ontspanning, activiteit en levensvreugde. Wie wil, laat sich door het hele eigen levensritme aansteken en integreert voor de duur van zijn verbijf in de grote boerenfamilie.  

Een bezoek aan de boerderij biedt derhalve uittekende mogeijkheden om eens acher de couissen te kijken. Pas als men in de stal met de vakantieboer over het houden van vee praat, samen op de tractor door de weiden rijt of in de keuken kletst met de boerin, ervaart men dingen, die men niet uit boeken of van films leert.  Voor gezinnen is de boerderij een avonturenpark voor kinderen en een ideaal uitgangspunkt voor tochten door bos en veld.

De kinderboerderijdieren willen elke dag gevoerd, geaaid en verwend worden. Bij ons zijn er pony's, geiten, kippen, honden, katten, ganzen en een konijnenhuevel met dergkonijntjes en Ernst, onze Duiste Reus. Onze kudden koeien verblijft in de 2 km verderop gelegen stal. Daar rijden wij regelmatig met de huifkart heen. Onze pony's zijn de lievelingen van de kinderen. Opdat zij ook in vorm blijven, behoort dagelijks ponyrijden tot het programma. Ze worden gezamenlijk gepoetst en gezadeld, vervolgens gaan we naar de grote weide. Hier kan iedereen proberen te rijden of te galopperen, de kleintjes op Heidi, Cesar en Elfi, de iets dapperdere op Pepino. Elke week ondernemen we een familiewandeling met e paarden.

Onstpannen - zich goed voelen - genieten

Onze onlangs gerenoveerde familieappartementen zijn modern, gezellig en kindvriendelijk ingericht, voor 2 tot 8 personen van 35 tot 89 m². Alle appartementen zijn uitgerust met een kitchenette, magnetron, koelkast, waterkoker, beddengoed, handdoeken, badjassen voor groot en klein, kinderbed, kinderstoel, commode, luiereimmer en nog veel meer.  

Ons kleine familiebadencomplex met overdekt zwembad, whirlpool, sauna, solarium en infraroodcabine nodigen uit tot ontspannen.

Brengt u de mooiste dagen van het jaar met uw kinderen door!!

Kids all-inclusive: nieuw vanaf 2009   35 uur in de week kinderopvang vanaf 3 jaar in de  HappyClup "Villa Kunterbunt", Middageten met de kinderleidster, evenals drankjes van de sapbar zijn bij de weekprijs inbegrepen.

 

Vrije tijd


 Sport, spel en pret op Monikas Ferienhof in het Sauerland

Begeleid ponyrijden op onze lieve pony's, Elfi - Heidi - Cesar - Pepino. 's Morgens en 's avonds de kinderboerderijdieren voeren: konijnen, geiten, katten, honden, ganzen en kippen.  Wekelijkse barbecueparty met stokbrood bakken bij een gezellig samenzijn rond het kampvuur. Fakkelwandelinge door Wenholthausen. Wandeling naar de 2 km verderop gelegen stal van onze kudde koeien.

Onze grote speelplaats met zijn verschillende speeltoestellen - klimtoren, golfglijbaan en veel meer nodigen uit tot spelen en ravotten. Ons rijpark voor groot en kein reikt van bobbycar tot driewieler, van skelter tot Dinocar. Het "Wennestadion" met biljart en tafelvoetbal is de hele dag toegankelijk.

Door onze nieuw ingerichte Happyclub " Villa Kunterbunt" zijn er nog veel meer programmapunten - weekprogramma -

Voor alle weersomstandigheden: het eigen hotelzwembad met diverse massagedouches, whirlpool, sauna, solarium en infraroodcanine is een alternatief voor ontspanning bij slecht weer.

Er zij veel verschillende mogelijkheden voor uitstapjes voor elk seizoen Prachtige wandelwegen direct vanaf het Hof door de bergen van Wenholthausen. De op een afgesloten straat aangelegde Sauerland fietsbaan - inclusief fietsverhuur - panoramabrug in Winterberg evenals het uitstekende skigebied in Winterberg en Bödefeld.

ONLINE BOEKEN:

Image

Familotel Monikas Ferienhof - Wenneweg 6 - 59889 Eslohe - Duitsland - www.monikas-ferienhof.de

 

 
< Vorige   Volgende >
Who's Online
© 2021 Topkid Hotels voor gezinnen met kinderen
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.